WALL&CO

Kunderne siger:

Mit samarbejde med Maja Wall har været rigtig god og samtidigt meget inspirerende. Der har hele tiden været fokus på vores ønsker og krav til den nye hjemmeside. Det nye layout har gjort siden både meget flottere at se på og lettere at navigere rundt i, alt sammen med det formål at gøre siden mere overskuelig og brugervenlig. Løbende ændringer og funktionalitet er blevet rettet og tilføjet hurtigt og problemfrit. Jeg kan helt klart anbefale samarbejde med Wall&Ci til dit næste webprojekt.

Claytarget
Webmaster Dan Saugstrup

(Udvikling af Drupal 7 hjemmeside)

---------------------------------------------

 

Lykke Møller Kristensen udtalelse"Nå, nu har jeg haft tid til at mærke rigtig efter. Jeg er bare rigtig glad for den stil du har lavet og sætter min hest på forslag 2. Havde ikke troet, det skulle blive så nemt, men det føles rigtig godt, nytænkende, og nr. 2 er ikke så feminin som de andre. Den har større kant, synes jeg."

 

Lykke Møller Kristensen AdNotam

(udvikling af Drupal hjemmeside, visitkort, 2 x blogs, nyhedsbrev mm.)


---------------------------------------------

 

 

Lars Jepsen"Vi bruger Maja fra Wall&Co som vores "eksterne interne" marketing medarbejder. Maja er inde over alt der har med materiale der sendes ud af huset. Samarbejdet er for os er en proaktiv ressource, der hele tiden er på forkant med vores marketing tiltag. Wall&co sikrer kontinuitet og at materialet altid afspejler vores virksomhed, og væsentligst er  opgaverne altid udført rettidig og leverer budskabet. Vi får lavet messestande, POS materiale, hjemmeside, nyhedsbrevskampagner. For os er det den perfekte løsning, vi får professionelt arbejde, og behøver ikke at have en intern makerting afdeling i det månedlige cashflow"


Lars Nygaard Jepsen, COO AQUALIFE

(Full service marketing) 

---------------------------------------------

 

Udtalelse"Du har været en fornøjelse at samarbejde med – jeg vil anbefale dig til alle der kunne have brug for det og jeg lægger noget ud på linkedin omkring det!!"

 

Susie Lynge, Netværks coach,  www.susielynge.dk www.netv

(Udvikling hjemmeside til Netværksakademiet & Susie Lynge opsætning og design af Campaign Monitor nyhedsbrev)

 

 

---------------------------------------------

 

 

Nørre G website

"Vores samarbejde har været kendetegnet af, at vores ønsker og behov er set og mødt.

Maja har en fin evne til at sætte sig ind i, hvad vi som Gymnasium står for, og hvordan behovene for hjemmesidens funktionalitet kan kombineres med at siden skal appellere til unge og deres forældre. Wall&Co har i udpræget grad lyttet til vores ideer og har videreført og videreudviklet dem i en tidssvarende Drupal-løsning.

Kommunikationen har fungeret til vores store tilfredshed og alle deadlines er blevet overholdt. Vi kan helt klart anbefale et samarbejde.

Calina F. Damgaard

---------------------------------------------

 

 

"Takket være vores samarbejde med Wall&Co, får vi nu over 1200 månedlige besøgende på vores hjemmeside. Vi ligger nr. 1 eller lige efter  i søgeresultaterne på 90% af vores produkter. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, som vi har haft helt fra vi startede virksomheden. Wall&Co. udarbejder alt fra trykt materiale til vores online kommunikation og søgeoptimering”

 

Carsten Jansen, Carbi

(Udvikling af hjemmeside, POS, Søgemaskineoptimering, annoncer mm.)