WALL&CO

STRATEGI - Projektudvikling

Wall & Co er stærke hvis du skal have med- og modspil til at gennemføre et projekt.

 

Vi giver kreativ kapital til opstartsprojekter, etablerede virksomsomheder, salgsorganisationer m.fl. Wall & Co vender billedet på hovedet, og kommer med brugbar strategisk og kreativ sparring på dit projekt.

 

Vi har specialiseret os i webdesign og online marketing aktiviteter. Vi bruger den viden vi har fra den traditionelle markedsføring, relationsmarkedsføring og decideret reklame - og etablerer det på nettet, krydret med alle de muligheder for interaktivitet, kundesegmentering og salgspotentiale det online medie giver.

 

Hvis i er på udkig efter en ny hjemmeside, Søgeoptimering eller sparring før i søsætter nye interaktive initiativer, så kan vi være Jeres nye sparringspartner.

 

Vi er stærke indenfor:

 

Vi har erfaring og gode resultater ved:

 

 

 

Strategien i de opgaver vi udvikler er det første skridt til projektets succes. Lige meget hvilken type projekt der skal gennemføres, er det vigtigt at alle spørgsmål er defineret og overvejet.

 

Hvem henvender i jer til?

Hvad er formålet med projektet?

Hvilken kant skal få modtagerne til at tage imod budskabet?

Hvordan kommunikerer i med målgruppen?

 

AIDA modellen

AIDA modellen:

AIDA er forkortelse for Attention, Interest, Desire, Action. Den beskriver rækkefølgen af følelser, du skal fremkalde i din modtager.

Lige meget om det drejer sig om tekst eller grafik, er det væsentligt at modtageren bliver interesseret (Ikke går videre til noget andet), føler en interesse, som ledes over i et behov, og til slut men ikke mindst skal det let kunne afkodes hvordan modtageren skal kunne få sit behov opfyldt.