WALL&CO

Webdesign bureau

Med fokus på design, brugervenlighed og søgeoptimering, kan vi som webdesign bureau, hjælpe jer med effektiv online kommunikation. Kommunikation på nettet har den fordel, at det abejde der udføres,  kan måles i form af hvor mange besøgende i får, hvor mange der kontakter jer - og hvordan de navigerer rundt på jeres hjemmeside og hvor lang tid de har brugt på at læse den information i formidler. Det gør vores arbejde spændende og målbart!

 

Webdesign bureau proces

 

Med effektiv online kommunikation, vil i kunne øge jeres synlighed, sikre kundehenvendelser og pleje jeres forretning. Som ved alle andre relationer, gælder det om at være sikker i budskabet, at give en bid af jer selv, og sikre at den besøgende bliver ført derhen hvor i ønsker. Det kan være i form af at tilmelde sig et nyhedsbrev, lave en kontakthenvendelse eller et decideret køb i en webshop. Lige meget hvilken hjemmeside der laves, er det væsentligt at målet med siden er vel defineret inden den endelige strategi udformes.

Vi arbejder i CMS systemerne Drupal, ModX, Joomla og wordpress, og har hjulpet mange kunder til effektiv markedsføring via internettet.

 

Her kan i se nogle af vores webdesign referencer og i er naturligvis altid http://basta-casino.se/ velkomne til at kontakte os, hvis i vil høre mere om hvad vi kan tilbyde jer!